H&M studio kolekcija

Napisala: Lea Ladišić

U potrazi za modnim blagom pronašli smo šest WOW outfita

Suptilni outfiti ostaju po strani, zasjenile su ih resice, koža i neonske boje u novoj Studio kolekciji high street brenda.

Prva ovogodišnja H&M Studio kolekcija u prodaju dolazi 18. veljače i poziva na lov na blaga, ona modna. “Treasure Forever” kolekcija puna je razigranih i efektnih komada idealnih za odvažne modne igre, no simboličnim nazivom high street brend poručuje nam i da svoje modne ulove cijenimo i volimo zauvijek.

Ono što bismo voljeli uloviti iz ove modne pustolovine komadi su koji mogu dominirati u raznolikim stilskim kombinacijama – na prvu oduševljavaju resice kao jedan od motiva kolekcije, zatim i neonske boje čiji će dojam smiriti monokromatski komadi crne ili bijele boje, klasični sako ili hlače širokih nogavica.

Izdvaja se i slamnati piratski šešir, uz nakit za tijelo koji će podignuti jednostavnu košulju ili neku od asimetričnih haljina crne, crvene ili jarko žute boje. Za kraj, na listu želja stavljamo i sandale zlatne boje, komad za konačni glam dojam outfita. S više od 30 komada koji čine kolekciju, izdvojili smo šest stylinga za prve tople dane 2021. godine.